Resultater fra treningsløp 30. juni

Postet av Endre Ulsaker den 30. Jun 2021

Siste løpet før sommerferien gikk på kartet Mørkedalen med start fra Hestehaugstølen. Ingen ulempe å komme seg opp i høyden med den varmen vi har hatt de siste dagene. Familien Hulbak var arrangør.

Topp tre på mellomlang løype ble Olav, Simen og Ola. 13 løpere deltok på den lengste løypa, som denne gangen var hele 6,6 km. Nok en gang tok Håvard og Sevat de to første plassene, mens en gjesteløper tok 3. plassen. Det var veldig jevnt fra 2. til 8. plass.

Resultater treningsløp 30. juni.pdf

Neste løp er onsdag 8. august, med start fra Eikre, men husk ferieløpene "Filefjellmesterskapet" 25. juli og 4-dagers på Geilo 29. juli - 1. august. Se mer informasjon på vår hjemmeside og ta kontakt med Endre for påmelding.

De to beste på mellomlang og bestemann på kort løype samlet etter målgang.